Un incident șocant a avut loc joi dimineață, la un liceu din Alba Iulia. Un elev de 15 ani a căzut de la etajul patru al Liceului Militar din municipiu. La fața locului se află mai multe echipaje. Din nefericire, acesta nu a mai putut fi salvat.

''În dimineaţa zilei de 11 ianuarie, în jurul orei 08,00, un elev al Colegiului Naţional Militar 'Mihai Viteazul' Alba Iulia a fost găsit în stare de inconştienţă, în urma unei căderi de la etajul patru al clădirii, în zona dormitoarelor.

A fost apelat serviciul de urgenţă 112, dar, cu toate eforturile echipei medicale ajunse la locul incidentului, care i-a acordat primul ajutor, elevul a decedat'', se arată într-un comunicat transmis de reprezentanţii Colegiului.

O anchetă va stabili cu exactitate cauza producerii accidentului

Nu se cunosc alte detalii cu privire la cauzele producerii acestui accident. Poliția va stabili detaliile în urma unei cercetări.

O anchetă va stabili dacă adolescentul era în pauză sau în timpul orelor, la momentul producerii accidentului. De asemenea, va fi stabilit și dacă este vorba despre un accident sau o tentativă de sinucidere, potrivit Realitatea.net.

Citește și: Și-a învelit copilul într-o plapumă și l-a aruncat de la etaj, după care și-a dat drumul în gol. Femeia a încercat să supraviețuiască incendiului din apartament

Cum ar fi avut loc tragedia?

Elevul de 15 ani, din zona Maramureșului, a fost prezent la apelul de dimineață, în haine militare. Ulterior, acesta a mers în cameră, aflată la etajul patru.

Acolo s-ar fi schimbat în haine civile, iar la scurt timp a fost găsit căzut în fața clădirii, din interiorul curții. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

La scurt timp un echipaj al SAJ Alba a ajuns la locul tragediei. Medicii au început manevrele de resuscitare.

Elevul nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decesul.

Citește și: Bebelușul care a fost aruncat de mama lui din calea flăcărilor a încetat din viață. Copilul a căzut 12 metri în gol

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului Județean Alba, potrivit Alba24.ro.

El este elevul care s-a aruncat de la etajul 4

El este Lukas, elevul mort în Alba-Iulia.

El este Lukas, elevul mort în Alba-Iulia

Lukas Ionuț Chiforiuc avea visuri mărețe. El își dorea foarte mult să aibă o carieră militară. Acesta a studiat la Școala ”Dimitrie Cantemir” din Baia Mare, după care a fost admis la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia.

El avea și o pasiune pentru fotbal, și făcea parte chiar dintr-o echipă locală din Baia Mare.

Familia lui este împietrită de durere. Lukas mai avea și o soră mai mică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si