Close sidebar
Close sidebar

Inconstienta maxima la volan! Soferul unei masini, la un pas de moarte. Tot momentul a fost inregistrat

Nu trece o zi in trafic fara sa fim martorii inconstientei, iar cand dovezile sunt filmate nu poti decat sa speri ca astfel de soferi sa nu iti iasa-n cale.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Numai prezenta de spirit uluitoare il salveaza pe soferul masinii gri dintr-un accident dezastruos! Imaginile surprinse de camera montata pe bordul masinii din spate ne-o arata: ca sa evite camioneta care i-a iesit in fata, acesta trage brusc de volan si intra pe contrasens. Reuseste, milimetric, sa evite impactul si franeaza!

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Furios ca soferul camionetei a intors pe linia dubla continua, barbatul care era cat pe ce sa-l loveasca e hotarat sa-l invete minte! Doar interventia salvatoare a pasagerului din camioneta aplaneaza conflictul!

Nici unul dintre soferi nu a depus plangere la politie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI