Close sidebar
Close sidebar

Inconștiența unui român infestat cu CORONAVIRUS trimite mai multe cadre medicale de la Spitalul Universitar în izolare

Un bărbat proaspăt întors din Israel a intrat în contact cu mai mulți medici de la Spitaul Universitar.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Sitiație tensionată în România! Mai multe cadre medicale de la Spitalul Universitar, de la UPU au intrat in contact cu un pacient infectat!

Bărbatul a venit marți în gardă, proaspăt întors din Israel! Are in jur de 60 de ani și nu a spus nimănui de unde a venit. A stat 3 ore la urgențe pana sa recunoască zona în care a călătorit, acuzând dureri în zona abdominală! În tot acest timp mai multe cadre medicale au luat contact cu el pana sa afle situația reală!

Pacientul a fost trimis cu izoleta la Bals si, de atunci, aproximativ 10 cadre medicale sunt în izolare! Personalul medical a fost testat și, din fericire, nimeni nu a fost găsit pozitiv.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, avertisment sumbru

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citeste si: Regula de aur care vă protejează de coronavirus atunci când mergeți la cumpărături în supermarket

Citeste si: Mărturiile cutremurătoare ale unui medic român: ”Am ”văzut" coronavirusul faţă în faţă. Mi-au venit în minte imagini din serialul Cernobîl“

Mai mult decât atât, întreaga Unitate de Primiri Urgențe a Spitaului Universitar a fost dezinfectată și, la ora actuală separată de restul spitalului astfel încât cadrele medicale care își desfășoară activitatea aici să fie cât mai protejate.


Coronavirus în România. 34 de persoane, confirmate într-o singură zi. Noul bilanț: 97

Încă şase cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate, astfel că numărul total al persoanelor infectate a ajuns la 97. Numai vineri, au fost diagnosticate 34 de persoane.

Două noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost anunţate sâmbătă, fiind vorba despre o femeie din Bucureşti şi un bărbat din judeţul Dolj.


Cel de-al 96-lea caz este o femeie de 47 de ani, din Bucureşti, care a avut contact direct cu pacientul 45. Femeia este asimptomatică şi aflată în autoizolare la domiciliu.

Cazul 97 este un bărbat de 39 de ani, din judeţul Dolj, întors în 5 martie din Brescia. El a fost în autoizolare până în 12 martie, când s-a internat la Spitalul de boli infecţioase din Craiova cu simptome specifice.

Totodată, Grupul de Comunicare Strategică a precizat sâmbătă dimineaţă că cele două persoane din Caraş-Severin anunţate vineri noapte, cazurile 94 şi 95, se află in carantină în judeţul Caraş-Severin, nu în judeţul Dâmboviţa, aşa cum s-a anunţat iniţial.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI