Cântăreața a putut să-și miște mâinile și picioarele. Apropiații artistei susțin că Andreea Bălan este acum conștientă și a putut schimba câteva vorbe cu soțul ei, George Burcea.

Organele ei funcționează la parametrii normali, însă vedeta este țintă în continuare sub atenta supraveghere a medicilor, căci deși starea ei s-a îmbunătățit rămâne sub semnul întrebării.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În funcție de cum vor evolua lucrurile, este posibil ca Andreea Bălan să fie mutată la un alt spital, însă aceste decizii se vor lua strict în funcție de rezultatele analizelor.

Ce s-a întâmplat

Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul nașterii prin cezariană. Cântăreața este căsătorită cu George Burcea din martie 2017, cei doi mai au împreună o fetiță, pe Ella, iar acum artista a mai adus pe lume o fetiță, pe Clara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si