Close sidebar
Close sidebar

Ion Dichiseanu, implicat intr-un accident rutier. A lovit 3 oameni pe trecerea de pietoni

Ion Dichiseanu venea de la Tuzla se indrepta spre Constanta. Accidentul l-a produs pe aceasta trecere de pietoni. A asteptat sosirea ambulantelor dar si a agentilor de la rutiera care i-au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala totul se paote schimba in functie de numarul de ingrijiri medicale de care vor avea nevoie cele trei victime.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ion Dichiseanu a lovit trei oameni, pe trecerea de pietoni, in timp ce se indrepta catre Constanta, la volanul autoturismului pe care il detine. La un moment dat, in zona blocurilor din Eforie Sud, actorul nu a reusit sa franeze si a lovit trei persoane, aflate pe trecerea de pietoni.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Persoanele au fost transportate la spital cu rani usoare, iar actorul a dat explicatii la politie pentru incident. Ulterior, el a fost lasat sa plece acasa, potrivit antena3.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI