Incendiul a avut loc la un centru comercial din București, mai exact la Prosper. Ionuț Cercel a povestit că el și fratele său- Florin Cercel se aflau la studio în acel moment. Atunci flăcările au cuprins întreaga clădire.

Citeste si: Două familii pe drumuri după incendiu

Incendiul cu degajări mari de fum a izbucnit în această după-amiază într-un centru comercial din Capitală, iar pompierii s-au luptat să stingă flăcările care au cuprins întreaga clădire.

Ionuț și Florin Cercel- în mijlocul unui incendiu

Se pare că mai mulți artiști români se aflau în acea clădire în momentul izbucnirii focului. Ionuț Cercel a povestit la Antena Stars că a fost anunțat ca el și fratele lui să evacueze încăperea. Cei doi se aflau în clădire pentru a înregistra niște melodii în momentul în care flăcările au curprins întreaga clădire.

Citeste si: Kievul, sub fum gros, încă de la primele ore ale dimineții

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Eu și fratele meu, Florin, eram înăuntru și înregistram niște melodii, iar colegii de pe etaj ne-au spus să evacuăm cât mai repede. Studioul meu e acolo, cu instrumente, stația, sunetul. Nu știu de la ce de la ce ar fi pornit acest incendiu.

Aveam investiții de 40.000 de euro. Sunt fericit că sunt eu bine și fratele meu, că puteam să luăm noi foc.

Îmi pare rău de investiția mea, dar cu siguranță este mai importantă viața mea!”, a declarat Ionuț Cercel la Acces Direct.

Autoritățile s-au luptat zeci de minute pentru a stinge focul care a mistuit întreg centrul comercial. Pompierii au transmis că au existat degajări mari de fum.

ionuț cercel incendiu prosper plaza

Ionuț Cercel și Florin Cercel.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Două fetițe au fost cuprinse de flăcări în timp ce se jucau în fânar

Fiul cel mic al lui Petrică Cercel a mărturisit că avea investiții de peste 40.000 € la studioul său. Cântărețul susține că nu știe exact de la ce ar fi pornit incendiul și a declarat că viața sa este mult mai importantă decât pierderile suferite.

Citeste si: Liviu Puștiu și Vali Vijelie, la un pas să fie prinși în incendiul devastator din Capitală! „Cred că azi nu mai eram”. Maneliștii sunt în stare de șoc


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si