Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 

"Eu cred ca nu vine acasa, e prea devreme pentru el. A fost nominalizat pentru ca e foarte bun de acolo, probabil cei care au imunitate vor sa-i elimine pe cel mai bun de acolo sau a fost o strategie pentru ca stiu ca ei vor fi votati.
 
 
Cu siguranta, Anca va fi cea eliminata. El trebuie sa ramana acolo pentru ca este cel mai bun. Are foarte multi sustinatori si nu cred ca va fi eliminat. Daca va pleca, voi fi bucuroasa, dar voi fi si trista pentru el", a spus Nela pentru Wowbiz.    
 
 
 
Pe retelele de socializare, sustinatorii lui Ionut sunt indignati de nominalizarea Alinei si considera ca strategia ei de a scapa de cei mai puternici adversari se va intoarce impotriva ei.
 
"Totul a fost doar ca ei sunt cei mai buni din echipa! Hai Ionut, arata-i <<desteptei>> aleia de Alina ce poti tu si ca nu trebuie sa pleci. Singura persoana care ar trebui sa plece de acolo este ea. Hai Jaguarul!"
 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si