Close sidebar
Close sidebar

Iordanescu, despre meciul cu Elvetia: "Am cazut fizic, am pierdut posesia, dar calificarea e la mana noastra!"

Anghel Iordanescu spune ca a jucat la victorie meciul cu Elvetia, dar oboseala si accidentarile au dat jocul Romaniei peste cap.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Consider ca echipa noastra a avut doua reprize diferite. Prima a fost buna, cu foarte multe momente bune, am si marcat. Am avut situatii in care daca marcam, prin Chipciu, bara lui Sapunaru", a declarat Iordanescu, potrivit sport.ro.

"Dupa pauza am vrut sa marim avantajul. Le-am zis sa nu faca pasa inapoi, sa punem probleme pe benzi, sa inchidem jocul cu golul 2. Am cazut fizic, nu am avut posesie, forta sa dezvoltam jocul si am fost nevoiti sa facem doua schimbari fortate. Altceva ne-am fi dorit sa facem. Ma refer la schimbarea lui Pintilii, care acuza o accidentare serioasa si la accidentarea lui Razvan Rat", a adaugat selectionerul Romaniei.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Acesta a mai declarat ca ar fi pacat sa pierdem meciul cu Albania, mai ales acum cand calificarea e "la mana noastra".

"O victorie cu Albania ne-ar aduce sansa sa iesim din grupa. Ne-am propus mult, sa castigam acest meci cu Elvetia.

Daca marcam golul 2 poate am fi reusit sa inchidem jocul. Din pacate nu am reusit sa controlam jocul", a spus Iordanescu la ProTV.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI