Close sidebar
Close sidebar

iPhone are o tastatura secreta pe care nu ai voie sa o folosesti! Un programator american a descoperit codul pentru tastatura cu o singura mana!

In ultimii ani ecranele telefoanelor au devenit tot mai mari şi au transformat ideea tastaturii pentru o mana dintr-o gluma in necesitate.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei de la Microsoft au un mod cu o singură mână pentru tastatură, la fel şi Google. Şi cei de la Apple au văzut beneficiul unei tastaturi cu o singură mână, însă nu îşi lasă clienţii să o folosească. Potrivit The Verge, citat de money.ro, Steve Troughton-Smith, un programator american, a descoperit codul pentru tastatura cu o singură mână în Apple iOS Simulator (program care permite testarea iOS şi altor aplicaţii pe alte dispozitive). Potrivit acestuia tastatura este acolo de la apariţie sistemului de operare iOS 8. Aceasta poate fi activată prin swipe dinspre stânga spre dreapta sau invers şi redirecţionează tastele de pe partea opusă, adăugând butoane mari şi funcţiile de copiere lipire.


Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI