Close sidebar
Close sidebar

Ipostaze unice. Klaus Iohannis si sotia sa si-au petrecut weekendul in Muntii Retezat

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au mers, in weekend in muntii Retezat, potrivit unor fotografii ale salvamontistului Andrei Muresan, aflat in misiune la refugiul Bucura, scrie avantulliber.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Salvamontistul Andrei Muresan, aflat in misiune la refugiul Bucura, a postat, pe o retea de socializare, o serie fotografii in care apare cu presedintele Klaus Iohannis sau cu sotia acestuia.

In august 2016, Klaus Iohannis a postat pe facebook o imagine cu el in la lacul Balea. ”Drumetiile montane raman o pasiune pentru mine asa ca am urcat din nou pe munte. Va spun cu toata sinceritatea: avem probabil cele mai spectaculoase peisaje din Europa. Merita sa le descoperiti!”, scria atunci Iohannis. 

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

De asemenea, acestia au mai fost in masivul Parang. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI