Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Teodosie, amendat că nu a respectat măsurile Covid-19 în pandemie, câștigă procesul

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, scapă de una dintre cele trei amenzi primite în ianuarie, atunci când a oficiat slujba la Catedrala Arhiepiscopală din Constanța.

Diana Puiu,

IPS Teodosie, amendat că nu a respectat măsurile Covid-19 în pandemie, câștigă procesul

[Sursa foto: stireazilei.ro]

DISTRIBUIE
acest articol

"Anulează în parte procesul verbal seria PF nr. 0089507 din data de 24.01.2022, cu referire la contravenţia prevăzută şi sancţionată de art. 65 lit. i) şi art. 66 lit. b) din Legea nr. 55/2020, pentru care s-a aplicat sancţiunea amenzii contravenţionale în cuantum de 1.000 lei. Menţine în rest procesul verbal ca legal şi temeinic. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Constanţa”, se arată în minuta instanţei, conform News.ro.

Citeste si: Cei care fac glume despre biserică vor primi doi ani de închisoare. ÎPS Teodosie: „Libertatea de credință nu trebuie să fie batjocorită”

Citeste si: Octavian este tânărul de 22 de ani decedat în accidentul din Argeș: "O inimă bună a încetat să mai bată!"- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Acesta ar fi primit amenda de 1000 de lei, dar se constată că slujba a fost săvârșită corect.
Articolul 65 se referă la "desfăşurarea de către organizatori a unor mitinguri, demonstraţii, procesiuni, concerte sau a altor tipuri de întruniri, în spaţii deschise, ori a unor întruniri de natura activităţilor culturale, ştiinţifice, artistice, religioase, sportive sau de divertisment, în spaţii închise, cu nerespectarea măsurilor stabilite conform art.

5 alin. (3) lit. a”.

Citeste si: VIDEO- ÎPS Teodosie se opune demolării ”bisericii de pe trotuar”. Ce a spus la slujba susținută vineri

"IPS Teodosie, amendat de catre Poliţia din Constanţa că nu a respectat măsura abuzivă a izolării la domiciliu, câştigă procesul cu Politia Română şi anulează amenda de 1000 de lei, dar se şi constată că slujba din 24 ianuarie de pe faleza Cazinoului din Constanţa a fost săvârşită în mod legal.

Procesul l-am pornit în ianuarie, iar 8 luni de zile am reuşit să dovedim că ÎPS Teodosie a fost amendat pe nedrept şi izolat în mod abuziv”, a afirmat avocatul Adrian Cuculis, care l-a reprezentat în instanță pe IPS Teodosie.

Citeste si: Credincioșii stau și păzesc biserica de pe trotuar, ca să nu fie distrusă de buldozere. Când ar urma să fie dărâmat lăcașul de cult din Constanța

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI