Close sidebar
Close sidebar

Irina Begu, eliminată în primul tur la Australian Open 2021

Jucătoarea româncă Irina Begu a fost eliminată, luni, în primul tur al Australian Open, după un meci în două seturi care a durat aproape două ore.

Razvan Ilie,

Irina Begu va primi un premiu de 100.000 de dolari australieni (63.750 de euro) şi 10 puncte WTA.

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Irina Begu, locul 74 WTA, a fost eliminată, luni, în primul tur al Australian Open 2021, de jucătoarea Nina Stoijanovici din Serbia, locul 99 WTA.

Nina Stojanovici s-a impus cu scorul de 6-3, 6-4, după un meci care a durat o oră şi 43 de minute, informează News.ro.

Citeste si: Australian Open 2021: Când are Simona Halep primul meci?

În faza următoare, sportiva sârbă va da piept cu americanca Serena Williams, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 10, care a întrecut-o, cu 6-1, 6-1, pe germana Laura Siegemund, în 56 de minute.

Irina Begu va primi un premiu de 100.000 de dolari australieni (63.750 de euro) şi 10 puncte WTA.

Irina Begu a pierdut cu scorul de 3-6, 4-6, după un meci care a durat o oră şi 43 de minute

Australian Open 2021: Cu cine joacă Simona Halep în primul tur

Astfel, meciul dintre Simona Halep și Lizette Cabrera (140 WTA) va fi primul din sesiunea de seară de pe Rod Laver Arena, urmând să înceapă la ora 10:00 (ora României).

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Traseul virtual al Simonei Halep la Australian Open:

Turul I: Lizette Cabrera
Turul II: Misaki Doi/Ajla Tomljanovic
Turul III: Veronika Kudermetova
Optimi: Iga Swiatek/Elena Rybakina
Sferturi: Serena Williams/Aryna Sabalenka
Semifinale: Naomi Osaka/Bianca Andreescu/Petra Kvitova/Garbine Muguruza/Angelique Kerber
Finala: Ashleigh Barty/Karolina Pliskova/Sofia Kenin/Victoria Azarenka/Elina Svitolina.

Citeste si: La mulți ani Gică Hagi. „Regele” împlinește astăzi 56. Alți doi mari fotbaliști își serbează și ei astăzi ziua de naștere

Australian Open, primul Grand Slam al sezonului 2021, va avea loc în perioada 8-21 februarie, la Melbourne Park.

Simona Halep va juca și în proba de dublu la Australian Open

În runda inaugurală, Simona Halep și Charlotte Kempenaers- Pocz vor juca împotriva perechii formate din Arina Rodionova și Storm Sanders, ambele din Australia, meci programat miercuri, la o oră ce va fi stabilită ulterior de organizatori.

Simona Halep a evoluat la dublu și în primul turneu al anului, Gippsland Trophy, alături de Daria Gavrilova.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Cele două sportive au acces în sferturi, unde, însă, nu s-au mai prezentat pentru jocul împotriva perechii formate din Mihaela Buzărnescu și Alize Cornet, din cauza problemelor la spate acuzate de Simona Halep, din cauza cărora, într-o bună măsură, a și pierdut meciul cu Ekaterina Alexandrova, din sferturile tabloului de simplu.

Simona Halep a fost întrebată, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Melbourne, cum a reuşit să se menţină în Top 10 WTA în ultimii 7 ani, iar jucătoarea română a răspuns că în ultimul timp consideră tenisul ca fiind un job, deşi are pasiunea şi plăcere pentru acest sport.

Citeste si:  Ce reguli trebuie să urmeze sportivii la Australian Open 2021

"Am fost foarte concentrată pe job-ul meu, pentru că aşa îi spun, deşi este plin de pasiune şi plăcere pentru acest sport. Nu am făcut nimic rău în legătură cu tenisul, am fost foarte profesionistă şi cred că am muncit foarte mult pentru ce am realizat până acum. Când eram copil, era mai distractiv, era ceva nou în fiecare zi, dar în ultimii 5-7 ani pot spune că este un job, chiar dacă am şi pasiunea care mă menţine vie în acest sport", a declarat Halep.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI