Lewis şi Isabella au plecat în luna de miere. În timpul unei plimbări pe apă, barca s-a scufundat. Soţul femeii nu a făcut niciun efort să-şi ajute soţia. El şi-a recunoscut fapta şi a fost declarat vinovat pentru omorâre voluntară.

Corpul ei nu a fost găsit niciodată în ciuda unei căutări ample în apele Caraibelor. Conform Miror, un anchetator din Florida a auzit că Bennett nu a făcut aproape niciun efort să-şi găsească soţia, în schimb, a aruncat în larg plută de salvare, raportează Palm Beach Post.

Judecătorul Federico A. Moreno a declarat că acuzaţia se referă la "neglijenţă gravă, care se datorează lipsei de respect şi nedreptate a vieţii umane".

Inginerul minier Bennett, care a trăit împreună cu soţia şi fiica sa de doi ani în Delray Beach, Florida, a fost de acord cu pedeapsa conform crimei de gradul doi. El ar putea să petreacă opt ani în spatele gratiilor, condamnarea începând din 10 ianuarie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Cu câteva luni înainte de dispariţia doamnei Hellman, The Times raportează că ar fi spus: "Dacă nu-ţi mai place sau mă mai iubeşti, să rezolvăm acest lucru, pentru că este foarte patetic aşa cum m-ai tratat tot timpul".

Potrivit publicaţiei, mesajele arătau că doamna Hellman, născută în Columbia, a simţit o schimbare a comportamentului soţului ei după naşterea copilului lor, Emelia, în 2016

Emelia locuieşte acum cu bunicii din partea mamei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si