Close sidebar
Close sidebar

Isabella de la „Puterea Dragostei” iubește din nou. Cine i-a furat inima

Isabella de la „Puterea Dragostei” s-a îndrăgostit, din nou. Focoasa brunetă formează un cuplu cu un tânăr pe nume Sorin.

Georgiana Balaban,

Isabella de la Puterea Dragostei și Sorin. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Isabella de la „Puterea Dragostei” și-a găsit fericirea după ce a ieșit din casa dragostei de la Kanal D. Fosta concurentă a emisiunii și-a găsit liniștea în brațele unui bărbat pe nume Sorin. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, au călătorit împreună și își expun relația pe rețelele de socializare. Isabella și Sorin Ciucan duc o viață de vis.

Citeste si: Despărțire incredibilă în casa Puterea Dragostei, iar un concurent sare la bătaie

Isabella și Sorin. [Sursa foto: Instagram]

Cei doi tineri au mers de curând în vacanță la munte, ba chiar tânărul și-a dus iubita la o fermă de animale din județul Giurgiu.

Isabella de la Puterea Dragostei și noul iubit. [Sursa foto: Instagram]

Cine este, de fapt, Isabella de la „Puterea Dragostei”

Isabella de la „Puterea Dragostei” este o focoasă brunetă. Bruneta a făcut senzație în cadrul show-ului matrimonial. Isabella este din București și este născută pe 27 martie.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Philip de la Puterea Dragostei a dat-o uitării pe Berna. Cu ce brunetă s-a afișat acesta la bustul gol

Isabella de la „Puterea Dragostei”, cunoscută drept Issa, a venit îmbrăcată într-un sacou alb ce îi punea formele în valoare în casa iubirii.

„Bună, sunt Issa! Am 20 de ani! N-am venit pentru cineva anume, îi simpatizez pe toți. Sper să-mi găsesc jumătatea. În top i-aș pune pe Alexandru, pe Rareș și pe Nicos” a spus bruneta atunci când a pășit în casa băieților.

Citeste si: Scandal în casa Puterea Dragostei! Cristian Comănici, criză de nervi: „Gata! Mai lăsați-mă!”

Issa de la „Puterea Dragostei” a avut de ales un băiat cu care să danseze în casa iubirii, așa că ea l-a ales pe Alexandru.

Întrebată cum i s-au părut băieții, ea a răspuns: „Mi s-au părut ok, acum la început toți. Să vedem pe parcurs. Am dansat cu Alexandru. Într-un fel am intrat în casă pentru el.” a transmis Isabella.

Citeste si: Jador se gândește să devină tată în curând? Artistul i-a pus pe gânduri pe fani cu un videoclip postat pe Instagram

Citeste si: Bianca Comănici, într-o relație cu Iancu Sterp?! Ce spune vedeta despre celebrul cântăreț: "O să fiu sinceră și o să spun..."

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI