In urma cu cativa ani, cele doua au fost invitate sa comenteze asupra a cum vede fiecare situatia celeilalte. Israela a criticat alegerea Adrianei de a deveni mama la o varsta atat de inaintata, sustinand ca “fetita Adrianei are mari lacune psihologice”.

”Fetita nu e OK din punctul meu de vedere.

Este o fetita superba, poate sa fie talentata, dar ea are mari lacune psihologice. Pentru fiecare lucru exista o varsta, mai ales cand devii parinte si nu trebuie sa luam acest subiect de a deveni parinte ca pe un lucru de egoism personal. Si trebuie sa luam in primul rand in considerare copilul! Iar copilul, din punctul meu de vedere, nu este indicat sa creasca cu parinti fata de care exista o diferenta de varsta mai mare de 30 de ani, daca e s-o spun pe aia dreapta!”, spunea Israela, acum cativa ani, pentru Cancan.ro.

Furioasa la auzul acestor cuvinte, Adriana Iliescu nu a dat inapoi si a jignit-o fara perdea pe Israela Vodovoz.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Daca este o idioata, judeca ca o idioata si peste asta nu am ce sa discut. Asta e mesajul meu catre ea: ca judeca ca o idioata. V-a mai spus cineva ca ar fi un demers egoist? Doamna, dar nu ma intereseaza ce-mi spune cineva sau ce nu-mi spune altcineva.

Mi-am dorit copil, mi-a dat Dumnezeu copil si cu asta, punct! Fiecare judeca dupa sufletul lui, dupa creierul lui, dupa cunostintele lui si dupa felul lui de a fi si, peste asta, eu nu am ce sa comentez. M-a ajutat Dumnezeu, nu dau sfaturi, nu cer sfaturi si asa mai departe.”, a declarat enervata Adriana Iliescu.

Pe langa aceasta remarca, Israela a mai tinut sa precizeze ca Adriana Iliescu nu are ce sa ii ofere fetitei, mai exact, nu are un camin, o familie.

”Lasand la o parte varsta doamnei Iliescu, conditia ei familiara, economica, sociala, cum vrei sa numesti toate astea impreuna, nu sunt spre binele unui copil. Adica nu e destul ca ai o mama care, de fapt, poate sa-ti fie bunica sau strabunica, o mai ai si fara tata. Un copil are nevoie de mama, tata. Si, pe deasupra, nu are nici conditiile economice, sociale necesare ca sa-l intretina.”, a mai spus Israela.

In acea perioada, Israela era inca impreuna cu Liviu, care, in 2016, a plecat de acasa si nu s-a mai intors.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si