Close sidebar
Close sidebar

Israelul interzice intrarea în ţară a tuturor străinilor pentru a stopa răspândirea variantei Omicron

Cabinetul desemnat să se ocupe de coronavirus a avut o întâlnire de trei ore, sâmbătă noaptea, şi a stabilit o serie de noi restricţii.

Diana Bostan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Guvernul israelian interzice intrarea în ţară a tuturor străinilor cu scopul de a stopa răspândirea noii variante a coronavirusului, Omicron, după ce a fost confirmat în ţară un caz şi alte şapte sunt investigate, potrivit Jerusalem Post.

Izolare și test PCR negativ

Pentru moment, toţi cei care se întorc din orice ţară- inclusiv cetăţeni israelieni vaccinaţi- vor rămâne în izolare pentru trei zile. Cei care călătoresc vor fi testaţi la aeroport şi li se va cere un test PCR în a treia zi, putând ieşi din izolare doar dacă rezultatul este negativ, potrivit news.ro.

Cetățenii străini ce obțin permisiunea vor fi nevoiți să se izoleze într-un hotel administrat de stat în acest scop.

Guvernul a decis sâmbătă că aproximativ 50 de ţări de pe continentul african vor fi etichetate cu roşu. 

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Citeste si: Loteria vaccinării: a noua extragere săptămânală și a doua extragere lunară au loc astăzi. Ce premii vor fi oferite?

Cei care sunt testaţi pozitiv vor rămâne în hotel

Guvernul a redus numărul minim de persoane care pot fi prezente la un eveniment fără a necesita un Green Pass, de la 100 la 50 de persoane.

Varianta sud-africană a coronavirusului a fost descoperită pentru prima dată în Israel joi noaptea târziu, potrivit datelor publicate vineri dimineaţă de Ministerul Sănătăţii. A fost detectat pentru prima dată la o persoană care s-a întors în Israel din Malawi.

Citeste si: Ministrul Sănătății: „Acest sentiment de impunere a vaccinării trebuie să dispară şi trebuie înlocuit cu sentimentul de responsabilitate”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI