Se fac 5 zile  de cand baietelul de 4 ani a sfarsit in coltii acestui Amstaff. In timp ce unii plang moartea copilului, iubitorii de animale o plang pe cea  a cainelui ucigas, care e la un pas sa fie eutanasiat! Sunt zeci de oameni din toata tara care vor sa-l adopte si sa-l salveze, astfel, de la moarte.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Andrei Chis, asociatie de animale: “Consider ca orice catel merita o sansa, imi pare foarte rau de tragedia care s-a intamplat, dar ar trebui salvat. Au fost facute cereri, nu se poate apropia nimeni de el acum, este 14 zile in carantina, am fost contactat de multe personae. Dupa carantina, ar trebui ca cei de acolo sa fie de acord sa fie adoptat si sa nu-l eutanasieze”.

Dornic sa-l recupereze pe caine ar fi si stapanul acestuia, unchiul baietelului mort. Ar fi spus familiei indoliate ca isi vrea cainele inapoi, dar rudele i-ar fi interzis.

Nici pana acum nu se stie ce anume l-a facut pe animal sa-l atace pe copil.

Crescatorii de caini care au experienta spun ca amstafful este, de fapt un caine ideal pentru familie si ca este iubitor cu copiii. Ramane de vazut daca animalul va fi dat spre adoptie sau eutanasiat. Doritorii vor primi un raspuns abia la finalul anchetei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si