Close sidebar
Close sidebar

El este noul iubit al Andreei Pirui de la „Puterea Dragostei”. Blondina este extrem de fericită

Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei” este îndrăgostită până peste cap. Focoasă blondină se iubește cu un tânăr, iar acum relația lor a devenit oficială.

Georgiana Balaban,

Andreea Pirui de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pirui este într-o relație  după  despărțirea de Marius Bogdan. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D  și noul bărbat din viața ei s-au afișat împreună pe rețelele de socializare.

Citeste si: Berna de la „Puterea Dragostei” iubește din nou. Blondina a plecat în vacanță, în Italia, alături de un bărbat

Andreea Pirui este foarte împlinită. Ea a pus un video pe Instagram, în care partenerul ei o sărută pasional pe obraz. Zâmbăreață de fel, Pirui pare extrem de fericită în video. Cei doi se aflau în vacanță pe litoralul românesc.

Citeste si: Victor de la "Puterea Dragostei", acuzat că îl imită pe Cristi Marinescu în oglinda din baie. "Crede că e șeful casei"

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Pirui și noul iubit la mare. [Sursa foto: Instagram]

Andreea Pirui și Marius de la „Puterea Dragostei” s-au despărțit

Andreea Pirui a fost o concurentă foarte apreciată de fanii „Puterea Dragostei”. Ea a format un cuplu cu Marius.

Cei doi s-au cunoscut în casa dragostei și apoi și-au continuat povestea de iubire în România.

Citeste si: Fosta iubită a lui Livian de la „Puterea Dragostei” este prietenă cu Meda. Cum au fost surprinse cele două tinere

La doar câteva luni, după ce Marius și-a cerut iubita de soție, s-au despărțit. Cei doi au vrut să rămână măcar amici, însă drumurile lor s-au despărțit definitiv.

La începutul pandemiei generată de virusul COVID-19, cuplul a trecut prin grele încercări. Ei au fost diagnosticați cu Sars-Cov-2 și au stat împreună, având grijă unul de celălalt, pentru 14 zile.

Acum după ce Marius s-a pozat alături de noua lui iubită în mediul online a venit și rândul Andreei Pirui. Blondina este mai fericită ca niciodată în brațele noului ei iubit.

Citeste si: Adrian de la Puterea Dragostei, acuzat că are iubită acasă. Cine l-a dat de gol?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI