Close sidebar
Close sidebar

El este bărbatul care se iubește cu Florentina Neagu. Fosta iubită a lui Livian de la „Puterea Dragostei” l-a înlocuit pe băiatul lui Nelson Mondialu

Primele imagini cu iubitul Florentinei Neagu. Fosta iubită a lui Livian de la „Puterea Dragostei” iubește din nou. Bruneta s-a afișat public cu bărbatul misterios care a însoțit-o la munte.

Georgiana Balaban,

Fosta iubită a lui Livian de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Florentina Nicoleta Neagu și-a refăcut viața. Focoasa brunetă l-a dat uitării definitiv pe Livian Pop. Tânăra s-a afișat cu noul său iubit, la cină, la un restaurant din Capitală.

Citeste si: Florentina, actuala iubită a lui Livian, le-a dat replica celor care o critică pentru felul în care arată: "Nu am chipul cel mai frumos, dar am..."

Ibrahim- iubitul Florentinei Neagu. [Sursa foto: Instagram]

Florentina se iubește cu un tânăr de aproximativ 20 și ceva de ani pe nume Ibrahim. Ca și ea, tânărul este pasionat de sport. Ibrahim merge la sala de fitness, pratică box-ul și adoră mașinile scumpe.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” și Nelson Mondialu- apariție spectaculoasă pe Instagram. Lângă cine s-au pozat cei doi

Noul iubit al lui Flori Neagu. [Sursa foto: Instagram]

Fosta iubită a lui Livian de la „Puterea Dragostei” este mai fericită ca niciodată alături de bărbat. Cei doi s-au afișat public.

Florentina Neagu a mers la munte cu noul său iubit

Fosta iubită a lui Livian de la „Puterea Dragostei” a trecut repede peste despărțirea de bărbat. În urmă cu doar o săptămână și-a făcut un nou iubit și a mers la munte cu acesta.

Bruneta se simte împlinită acum.

Citeste si: Florentina, iubita lui Livian, mesaj disperat pe rețelele de socializare: „Am nevoie de ajutorul vostru...”

Livian de la „Puterea Dragostei” este singur în prezent. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D duce o viață de burlac convins.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei a agresat-o pe Florentina, chiar înainte de despărțire?!: „Am spart-o cu bătaia”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI