Close sidebar
Close sidebar

Jador de la „Puterea Dragostei”, declarații inedite: „Eu nu sunt țigan!”

Jador de la „Puterea Dragostei” a făcut declarații inedite pe contul lui oficial de Instagram. Bărbatul a făcut mărturisiri în legătura cu etnia sa, chiar de la sala de fitness.

Georgiana Balaban,

Jador de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Remus-Ionuț Dumitrache, alias Jador, a transmis pe contul lui de socializare: „Vreau să vă zic de fapt că eu nu sunt țigan, am venit în România...sunt african. Am pielea, uite, jumătate sunt negru, jumătate alb. Dovada aici...ca la maimuță!”.

Jador de la „Puterea Dragostei”- în fiecare zi la sala de fitness

Artistul își petrece majoritatea timpului la sala de fitness pentru a avea un corp de invidiat: „Cred că mi-am greșit vocația, trebuia să mă fac bodybuilding”. Bărbatul a muncit pentru a avea un abdomen plin de pătrățele și se mândrește cu acest lucru.

Jador- la sala de fitness. [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Citeste si: Șoc la Puterea dragostei: George, în brațele Andreei! Cum s-a întâmplat totul

Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei”, așa cum nu l-ați mai văzut niciodată: „Îmi este rău, nu ies din casă câteva zile!”

Jador a devenit cunoscut în showbiz-ul românesc după participarea la emisiunea „ Puterea Dragostei ” de la Kanal D.

El a format un cuplu cu Simina Loica, iar mai apoi cu Ella Solzariu. În prezent, fostul concurent al emisiunii de la Kanal D este implicat în mai multe proiecte muzicale. Jador a scos piese hit alături de mai multe voci românești, precum Alex Velea, Antonia, Ruby, Whatsapp și mulți alții, printre care și maneliști.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI