Close sidebar
Close sidebar

Care este numele real a lui Jador de la Puterea Dragostei? Puţină lume ştie ce scrie în buletinul său

Jador de la Puterea Dragostei a ţinut până acum secret numele său real. Iată ce scrie în buletinul lui Jador!

A.M.S.,

Jador de la Puterea Dragostei

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ceea ce nu multă lume știe despre Jador este numele real al manelistului. De altfel și conturile de socializare sunt cu numele real al artistului.

Ce scrie în buletinul lui Jador de la Puterea Dragostei?

Ei bine, în buletinul lui, numele adevărat este Remus Ionuț Dumitrache. Mai mult, pe contul său de Facebook, la secțiunea educație, Jador a trecut: ASE Master – Comunicare în Afaceri.

Tânărul originar din Bacău a reușit să câștige notorietate prin participarea la Puterea Dragostei, emisiunea de la Kanal D. Ulterior, de-a lungul timpului, Jador a devenit celebru prin melodiile lansate fie singur, fie în compania altor artiști, iar fiecare piesă pe care o scoate devine imediat un hit și locul 1 în trendingul de pe Youtube.

Citeste si: Doliu la ”Puterea dragostei”. Din păcate, s-a stins.... Anunțul extrem de trist

Scandalul din Mamaia

Sâmbăta trecută Celebrii cântăreți Jador și Mario Fresh au fost victimele unei răfuieli în fața unui club din Mamaia. Polițiștii au deschis o anchetă.

Conflictul s-a iscat practic sâmbătă noapte într-un renumit club din zona de Nord a Stațiunii Mamaia! Acolo, Mario Fresh și Jadore s-au certat cu niște petrecăreți pentru o masă care avea o poziție mai bună în local.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Jador de la Puterea Dragostei

Citeste si: Ce spune Jador după scandalul în care a fost implicat cu Mario Fresh: „Fac poze cu lumea și dacă sunt ridicat de la masă!”

Scandalul s-a stins însă repede și cu toții s-au distrat până dimineață nederanjați. Însă, spre ora 04.30 de minute cei doi artiști au ajuns în parcea clubului unde s-au întâlni tot cu aceleiași bărbați cu care se certaseră anterior.

Jador și Mario Fresh ar fi fost loviți, de către persoanele recalcitrante iar apoi vedetele au sunat la 112.

Polițștii au ajuns la fața locului însă între timp, bătăușii au reușit să fugă.

Citeste si: INCREDIBIL! Ce a putut să facă Jador în timp ce Simina își boteza copilul. Nimeni nu s-ar fi așteptat la un asemenea gest din partea lui

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI