Close sidebar
Close sidebar

Jador de la „Puterea Dragostei” război dur cu Vulpița: „Te-am rupt!”

Jador de la „Puterea Dragostei” a făcut un clip video în care își explică nemulțumirea. Bărbatul nu poate să înțeleagă succesul de care are parte Vulpița de la Vaslui.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Jador război cu Vulpița. Jador de la „Puterea Dragostei” a transmis pe contul său oficial de socializare, în urmă cu câteva zile, că nu înțelege cum se poate ca Vulpița să fie înaintea lui în top-urile muzicale. „Locul unu e Vulpița! Nu înțeleg! M-a dat jos de pe locul 1 Vulpița, băi fraților. Nu pot să cred! Nu m-a dat nimeni, niciun artist din România și m-a dat Vulpița!” a menționat tânărul.

Jador război cu Vulpița. Citeste si: Daiana de la „Puterea Dragostei”, văzută în brațele unui bărbat chiar de ziua ei

Jador de la „Puterea Dragostei” război dur cu Vulpița: „Te-am rupt!”

Jador război cu Vulpița. Astăzi, 29 martie, Jador a revenit pe locul 1, așa că a simțit nevoia să anunțe pritr-un clip video: „Vulpițo, ești locul 2! Ai căzut! N-am mai căzut eu jos. Ai căzut tu sus. Ai căzut vulpițo, ai căzut! Te-am rupt!”.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Jador război cu Vulpița. Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei” lasă tot și pleacă din calea Coronavirusului

Jador război cu Vulpița. Citeste si: Concurentă „Puterea Dragostei”, complet nemachiată. Imagini fabuloase cu focoasa brunetă

Jador război cu Vulpița. Vulpița a intrat în trend pe Youtube cu piesa scoasă alături de Florin Petrescu, intitulată „Hai la București Vulpița!”. Axinte și Veronica Stegaru se bucură de notorietate cu clipul lansat în urmă cu șase zile.

Jador război cu Vulpița. Citeste si: Turcu s-a amorezat de o blondă superbă! Uite cum arată tânăra căreia îi dă mesaje încontinuu!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI