Close sidebar
Close sidebar

Jador pus la colț de Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”. Imagini inedite cu cei doi

Jador și Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” nu au încetat niciodată să fie prieteni. Acum, însă, Mocanu și-a pus prietenul debrăcat la colț, înainte de a filma pentru noul videoclip.

Georgiana Balaban,

Jador și Bogdan Mocanu de la PD. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Jador a fost surprins în lenjerie intimă în cabina de probă. Tânărul se pregătea pentru a filma un nou videoclip. Mocanu și-a surprins, atunci, amicul dezbrăcat, așa că s-a gândit să-i facă o glumă.

Jador asistă la glumele lui Mocanu. [Sursa foto: Instagram]

Jador în lenjerie intimă. [Sursa foto: Instagram]

Jador și Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”- prieteni la cataramă din cadrul competiției TV

Bogdan Mocanu de la „ Puterea Dragostei ” nu i-a mai dat hainele amicului său, așa că a continuat să-l filmeze și să posteze totul pe contul său oficial de Instagram.

Gestul a venit drept răzbunare după ce Jador a făcut fix același lucru cu el. Glumele celor doi amici i-a amuzat pe fanii emisiunii de la Kanal D.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Jador- glumă pentru Bogdan Mocanu. [Sursa foto: Instagram]

Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” și Jador s-au cunoscut în cadrul emisiunii de la Kanal D. De atunci, cei doi au devenit prieteni buni, ba chiar au colaborat împreună în diverse produse muzicale.

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei”, declarații incendiare: „Să vă arăt singura și adevărata mea iubire!”

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 15 octombrie- Prima parte- VIDEO. Marinescu, amenințări la adresa lui Cristian Comănici: "Dacă ar ști lumea ce faci tu cu premiul de favorit..."

Bogdan Mocanu, ținta glumelor lui Jador. [Sursa foto: Instagram]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI