Close sidebar
Close sidebar

Jaf ca-n filme la o banca! Hotii au coborat prin tavan, le-au batut pe casiere si au plecat cu banii

Urmeaza imaginile unui jaf ca-n filme! Talharii, cu fetele ascunse sub cagule, coboara din tavan intr-o banca, le nimicesc in bataie pe casiere si fug cu prada tot pe unde au venit!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Ca din senin, tavanul se prabuseste peste cele doua casiere, iar din pod coboara, cu ajutorul unor sfori, doi pradatori cu cagule. Nu par a fi inarmati si imediat se napustesc cu pumnii asupra bietelor femei, inlemnite de spaima.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

In vreme ce unul le imobilizeaza pe angajatele bancii, legandu-le fedeles de maini cu o sfoara, celalalt baga mana in sertare si fura tot ce prinde.

Scenele demne de filmele de actiune au loc in Kazakstan, iar la ele asista stupefiati si cativa clienti, care raman incremeniti.

Nu stiu cum sa reactioneze. Dupa ce dau atacul, talharii fug. Dar nu pe usa, ci tot prin tavan!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI