Martin a murit miercuri de cancer pancreatic in locuinta din Philadelphia, dupa cum a anuntat fiul sau Christian Martin pentru The Hollywood Reporter.

Jared Martin a fost coleg de camera la Columbia University din New York cu regizorul Brian de Palma si a jucat in primul si al treilea film ale cineastului: "Murder a la Mod" (1968) si "The Wedding Party" (1969).
 

In "Dallas", Martin a jucat rolul unui cowboy

de rodeo care a sedus-o pe Sue Ellen Ewing, sotia lui J.R., dar care a murit intr-un accident de avion. Producatorii au fost nevoiti sa readuca personajul sau pe ecran la cererea publicului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Cariera lui Jared Martin include roluri in doua seriale TV de science-fiction: "The Fantastic Journey" din 1977, la NBC, si o adaptare a "War of the Worlds", 1988-1990.

Martin a mai aparut in filme precum "Westworld" (1973), "The Second Coming of Suzanne" (1974) si Pia Zadora's "The Lonely Lady" (1983), de Pia Zadora. in televiziune, a jucat in "The Partridge Family", "Dan August", "Night Gallery", "The Rookies", "The Waltons", "How the West Was Won", "The Incredible Hulk", "Scarecrow and Mrs.

King", "The Love Boat", "Hunter" si "L.A. Law".

Dupa ce s-a retras din actorie, Martin a infiintat si a devenit director de creatie la Big Picture Alliance, o asociatie nonprofit, care introduce copiii in arta filmului, a lucrat ca pictor si fotograf.
 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si