Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Jennifer Lopez a împlinit 54 de ani. Cântăreața și-a serbat ziua de naștere alături de prieteni

Jennifer Lopez a făcut show de ziua ei. Artista a împlinit recent 54 de ani și s-a bucurat de o petrecere de zile mari. Frumoasa cântăreață s-a urcat pe mese și a întreținut atmosfera așa cum numai ea știe să o facă. Vedeta a demonstrat, încă o dată, că este într-o formă de zile mari și nu își arată, niciun moment, vârstă.

Redactia Stirile Kanal D,

Jennifer Lopez a împlinit 54 de ani. Cântăreața și-a serbat ziua de naștere alături de prieteni

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Relaxată, energică și impecabilă ca aspect. Așa a întâmpinat Jennifer Lopez împlinirea a 54 de ani. Vedeta a sărbătorit alături de mai mulți prieteni, chiar în noua ei vilă din Beverly Hills, unde s-a mutat recent îmbrăcată. Într-o rochie lungă, argintie, cu bretele și spatele gol, J.Lo și-a etalat silueta de invidiat. Artista a urcat pe mese și a dansat provocator sub privirile admirative ale soțului ei, Ben Aflleck, precum și ale celorlalți invitați.

Citește și: Jennifer Lopez a scăpat cuvântul cu "F" când paparazzii au surprins-o în costumul de fitness- VIDEO

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

După câteva ore de petrecere, Jennifer a renunțat la ținuta spectaculoasă și a îmbrăcat un costum de baie negru. Acesta a fost accesorizat cu o pălărie neagră, un halat transparent și bijuterii tip statement. Ținuta artistei a fost adaptată pentru că petrecerea a fost continuată la piscina conacului, unde invitații s-au distrat până târziu în noapte.

J.Lo a împlinit frumoasa vârstă de 54 de ani la finalul lunii iulie

Jennifer Lopez a împlinit 54 de ani la sfârșitul lunii iulie și tot în această perioadă aniversează și un an de căsătorie cu actorul Ben Aflleck. Artista este mamă a 2 copii rezultați din căsnicia cu artistul Marck Athnoy și are o avere estimată la 400 de milioane de dolari.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI