Close sidebar
Close sidebar

Jucătorii echipei FC Barcelona vor fi testaţi, miercuri, pentru coronavirus

Jucătorii echipei FC Barcelona vor fi testaţi, miercuri, pentru coronavirus, urmând ca, în funcţie de rezultate, să poată reveni la antrenamente.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

FC Barcelona a anunţat că instalaţiile clubului au fost inspectate marţi, astfel că s-a primit acordul pentru testarea jucătorilor.

Luni, Liga Spaniolă de Fotbal a anunţat că echipele din primele două ligi îşi pot relua antrenamentele individuale din această săptămână. Reluarea sezonului este prevăzută în iunie.

Jucătorii echipei FC Barcelona vor fi testaţi miercuri pentru coronavirus

Liga a precizat că toate cluburile vor urma un protocol pentru revenirea la antrenamente, convenit cu autorităţile sanitare pentru a se garanta siguranţa jucătorilor şi a personalului.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Citeste si: Magistraţi, după decizia CEDO în cazul Kovesi

Citeste si: Tânără însărcinată în şase săptămâni, infectată cu coronavirus. Femeia a venit din Anglia şi era într-un centru de carantină

Citeste si: Kanal D, pe primul loc cu “In cautarea adevarului”

Preşedintele ligii, Javier Tebas, a precizat că speră într-o reluare a meciurilor în luna iunie, pentru ca sezonul 2019/2020 să fie dus la bun sfârşit.

Citeste si: Ce a spus Laura Codruta Kovesi despre hotararea CEDO: "Sper ca aceasta hotarare sa reprezinte o reparatie simbolica pentru toti magistratii hartuiti in ultimii ani”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI