In articol:
Jumări de porc. Ingrediente necesare pentru jumări de porc:
două kilograme de fleică de porc ori slănină de porc împănată
o lingură de sare
1-2 linguri de apă
o ceapă
Citeste si: Salata boeuf. Rețeta corectă pe care puțini o știu. Ingredientul greșit pe care aproape toate gospodinele îl folosesc
Jumări de porc. Mod de preparare jumări de porc:
Se taie grăsimea de porc în cuburi potrivit de mari, se pun într-un vas cu sită şi se presară sare peste ele. Se amestecă bine cu sarea de câteva ori şi se lasă la odihnit, la rece, timp de o zi. A doua zi se pun jumările într-un ceaun, la foc mediu şi se adaugă 1-2 linguri de apă.
Citeste si: Sarmale. Cum prepari cele mai bune sarmale pentru masa de Crăciun
Jumări de porc. Când se formează untura şi jumările îşi schimbă culoarea, se adaugă o ceapă curăţată şi tăiată îm patru. Ceapa va da gust bun şi aromă atât jumărilor cât şi unturii, Când ceapa începe să se ardă, se va înlătura din untură.
Citeste si: Rețeta ciorbei fără apă a Ioanei Lee a făcut milioane de vizualizări pe Internet
Sursa: bzi