Close sidebar
Close sidebar

Jumări de porc. Cum se prepară. Ce ingredient le dă un plus de savoare

Jumări de porc. Printre preparatele delicioase de Crăciun pe care românii le adoră sunt jumările de porc. Servite ca aperitiv ori transformate în diverse paste, acestea sunt nu trebuie să lipsească din gospodăria nimănui, motiv pentru care îţi recomandăm o reţetă simplă.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Jumări de porc. Ingrediente necesare pentru jumări de porc:

    două kilograme de fleică de porc ori slănină de porc împănată
    o lingură de sare
    1-2 linguri de apă
    o ceapă

    Citeste si: Iasmina este adolescenta din Iași, care și-ar fi pus capăt zilelor după o ceartă cu părinții. Verișorul tinerei face declarații cutremurătoare: „A fost pedepsită”- kanald.ro

    Citeste si: Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost găsită fără suflare în locuința familiei sale. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc- wowbiz.ro

    Citeste si: O femeie și-a drogat fetița de un an ca să câștige mai mulți urmăritori pe TikTok. Fetița a fost operată degeaba pe creier de două ori- antena3.ro

    Citeste si: Salata boeuf. Rețeta corectă pe care puțini o știu. Ingredientul greșit pe care aproape toate gospodinele îl folosesc

    Jumări de porc. Mod de preparare jumări de porc:

    Se taie grăsimea de porc în cuburi potrivit de mari, se pun într-un vas cu sită şi se presară sare peste ele. Se amestecă bine cu sarea de câteva ori şi se lasă la odihnit, la rece, timp de o zi. A doua zi se pun jumările într-un ceaun, la foc mediu şi se adaugă 1-2 linguri de apă.

    Se amestecă din când în când în ele să se rumenească uniform.

    Citeste si: Sarmale. Cum prepari cele mai bune sarmale pentru masa de Crăciun

    Jumări de porc. Când se formează untura şi jumările îşi schimbă culoarea, se adaugă o ceapă curăţată şi tăiată îm patru. Ceapa va da gust bun şi aromă atât jumărilor cât şi unturii, Când ceapa începe să se ardă, se va înlătura din untură.

    Citeste si: Rețeta ciorbei fără apă a Ioanei Lee a făcut milioane de vizualizări pe Internet

    Sursa: bzi

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI