Close sidebar
Close sidebar

Justin Bieber, mesaj dureros pe Instagram

Un elev în vârstă de 15 ani, de la liceul din Alabama, Nigel Shelby, s-a sinucis, după ce a fost țintit de bătăuși pentru că era homosexual. Justin Bieber a reacționat la aflarea veștii dureroase.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Ne-am întristat să învățăm în această dimineață despre moartea lui Nigel Shelby, unul dintre elevii noștri din clasa 9. Gândurile și rugăciunile noastre sunt cu familia în acest timp dificil", a declarat Aaron King, directorul liceului Huntsville, unde învăța Nigel.

"Suntem inima zdrobita peste moartea lui Nigel Shelby, un student in varsta de 15 ani la liceul Huntsville", a declara organizația locală LGTT din Huntsville, Rocket City Pride. "Nigel și-a luat viața pentru că a fost hărțuit pentru faptul că era homosexual. Nu există cuvinte despre care să se poată înțelege această veste devastatoare".

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Justin Bieber a reacționat după moartea lui Nigel Shelby

"Acest lucru este oribil. Urăsc asta cu pasiune... opriți ura, vă rog! Nu înțeleg cum pot fi oamenii atât de ignoranți și de odioși. Vă rog, repost! #repost", este mesajul transmis de Justin Bieber.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI