Close sidebar
Close sidebar

Kabulul confirma: liderul talibanilor afgani, mollahul Akhtar Mansour, a ucis intr-un atac cu drona

Mollahul Akhtar Mansour, cunoscut drept liderul talibanilor, ar fi fost ucis in timpul unui atac cu drona, au anuntat oficiali americani.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Update: Serviciile de informatii afgane au confirmat ca liderul talibanilor afgani, mollahul Akhtar Mansour, a fost ucis intr-un raid aerian în Pakistan, relatează duminică AFP, potrivit Agerpres.

Acesta ar fi fost ucis in timp ce se deplasau cu un autovehicul intr-o zona izolata din Pakistan. Acesta se afla cu inca un taliban, ucis probabil si el in atacul cu drona, relateaza Mediafax, citand BBC News.

Pentagonul a confirmat faptul ca Mansour a fost vizat de un atac, dar nu a confirmat uciderea sa.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Mansour si-a asumat rolul de lider al talibanilor in 2015, inlocuindu-l pe fondatorul gruparii si liderul spiritual al acesteia, mollahul Mohammad Omar.

Operatiunea a primit autorizatia presedintelui american Barak Obama, iar informatia a fost transmisa atat Pakistanului, cat si Afgansitanului.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI