"Am ajuns in topul 3 al televiziunilor. In unele zile, suntem pe locul 2, in altele pe locul 1, dar suntem mereu printre primele 3. Aceasta ascensiune am reusit-o impreuna cu echipa mea. Vreau sa le multumesc tuturor si sa impartasesc toate acestea cu ei.

Si, in special, vreau sa le multumesc partenerilor nostri. Va multumim pentru suportul vostru, pentru ca ati crezut in noi!", a declarat domnul Haluk Kurcer, presedintele Kanal D Romania.

Kanal D a marcat debutul grilei de toamna printr-o petrecere fabuloasa! Postul nostru de televiziune are o ascensiune fabuloasa si a ajuns in preferintele publicului printr-o grila de programe inspirata.

"Nici nu imi dau seama cum au trecut cei 10 ani, cat de mult am evoluat si cum de am ajuns o familie atat de frumoasa. Lucrez cu cea mai buna echipa din Romania! Imi iubesc echipa si impreuna am creat acest succes. Ii iubesc tare mult si sunt mandru de ei.", a mai spus domnul Kurcer.

Fie ca este vorba despre emisiuni de divertisment, reality show-uri, programe de stiri sau seriale, Kanal D a simtit preferintele publicului si a impus trenduri pe piata media. "Ne asteptam sa avem succes ca de fiecare data, dar, totodata, vom oferi emisiuni frumoase, divertisment, distractie, toate laolalta.",

a spus si domnul Ugur Yesil, directorul general al Kanal D.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

 

"Noul sezon la Kanal D este foarte diversificat. Cei care urmaresc postul Kanal D vor fi foarte multumiti de noile noastre emisiuni, de noul nostru sezon.", a spus si domnul Fatih Salis, directorul de stiri si productii interne al Kanal D.

Fatih Salis, directorul de stiri si productii interne al Kanal D.

Si vedetele au avut un cuvant de spus legat de noile programe pe care telespectatorii le pot urmari din aceasta toamna la Kanal D.

Toamna incepe la Kanal D  cu cele mai incitante povesti ale noptii la "WOWBiz", in timp ce "Te vreau langa mine" va continua sa lege destine in prezenta Biancai Dragusanu.

Vedetele postului au stralucit la petrecerea de toamna a Kanal D, organizata sub semnul implinirii celor 10 ani de Kanal D, dar si al lansarii noii grile.

 

Kanal D continua sa va ofere cele mai importante informatii, focusul stirilor ramanand pe actualitatea cu impact major in viata dumneavoastra. 

Stirile Kanal D se imbogatesc din aceasta toamna si cu rubrica meteo prezentata de doua jurnaliste cu experienta: Diana Pirvu si Anca Ciota.

Profesionalismul, obiectivitatea, buna-credinta, continutul nealiniat politic si implicarea constanta in viata comunitatii si prin intermediul campaniilor sociale si al cazurilor semnalate in cadrul programelor statiei fac experienta Kanal D si mai atractiva.

Totul este cu stil si cu Super Potrivita.

E tot ceea ce va doriti dumneavoastra, telespectatorii nostri. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si