“Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a devenit un sport al mintii national! Emisiunea, un exercitiu antrenant, dar si relaxant pentru toata familia, si-a castigat inca de la primele difuzari o plaja uriasa de fani, iar aseara quiz show-ul a plasat Kanal D pe primul loc pe toate targeturile monitorizate, atingand, la nivel national, o cota impresionanta de piata de aproape 20% (19,3%).

“Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, lider absolut de audienta 

Kanal D s-a pozitionat pe primul loc in clasamentul audientelor pe toate targeturile, conform datelor furnizate de Kantar Media Romania,  cu 5,7% Rating si 19,3% cota de piata, in intreaga tara, cu 5,3% Rating si 18,9% cota de piata in randul publicului de la orase, si cu 3,6% Rating si 16,9% cota de piata pe targetul Comercial 18-49 Urban.

Citeste si: Raluca Bădulescu, declarații în exclusivitate despre despărțire, la “Fiță cu Adiță”, pe canalul de YouTube theXclusive: “Aș vrea ca lumea să știe aceste lucruri…”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Aproape un milion de telespectatori din intreaga tara (997.000) au urmarit, in medie, in fiecare minut al difuzarii, emisiunea prezentata de Dan Negru.

In minutul de aur (22:32), 1. 532. 000 de privitori erau cu ochii pe Kanal D.

Quiz show-ul care a cucerit Romania, “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, poate fi urmarit de luni pana vineri, de la ora 17:30, si de miercuri pana vineri, de la 22:30, la Kanal D.

Citeste si: Cătălin Moroșanu, în “ringul” întrebărilor de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la 22:30, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si