Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Kim Cattrall, în Vogue la 67 de ani. Actrița din serialul „Sex and the city” ar fi cerut 1 milion de dolari pentru 60 de secunde de apariție

Actrița cunoscută pentru rolul Samanthei din „Sex and the City” a realizat un pictorial de senzație pentru revista Vogue Grecia. La 67 de ani, Kim Cattrall arată demențial, și se dedică mai multor proiecte cinematografice. Recent, ea a vorbit și despre relația actuală cu fostele colege de filmări.

Redactia Stirile Kanal D,

Kim Cattrall, în Vogue la 67 de ani. Actrița din serialul „Sex and the city” ar fi cerut 1 milion de dolari pentru 60 de secunde de apariție

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Într-o rochie neagră, foarte mulată pe corp și cu o mantie roșie pe umeri, Kim Cattrall arată spectaculos pe coperta celui mai nou număr al revistei Vogue Grecia. A doua fotografie e un portret alb-negru, în care Kim privește pătrunzător în obiectiv, cu același șarm care a consacrat-o și în serialul fenomen „Sex and the City”.

Citește și: In ce mod inedit se relaxeaza Kaan, actorul din serialul fenomen de la Kanal D “Secrete de familie”. “De altfel, primul lucru pe care il fac…”

„Samantha, unde pleci? Mă duc să-mi dau cu puțină apă pe față și apoi mă duc acasă. Și nu o să mă las judecată nici de tine, nici de societate.”

La 76 de ani, Kim Cattrall reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat 

Chiar dacă au trecut aproape 25 de ani de la premiera show-ului, Kim arată și acum de milioane și nu se sfiește să pozeze provocator pe rețelele sociale. Cu toate acestea, fanii nu se mulțumesc să o vadă doar acolo, și se întreabă dacă va mai apărea vreodată în serialul „And Just like That”.

În primul sezon a fost marea absentă a producției, iar în al doilea a avut o apariție de numai 60 de secunde. Recent, Kim Cattrall, a făcut lumina.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„Nu te-a făcut nimic să vrei să apari mai mult? Nu, ăsta e maximul pe care îl voi face. Îi spuni „la revedere” Samanthei? Nu, nu cred că-i voi spune vreodată „la revedere.”

Presa din State a scris că actrița ar fi încasat nici mai mult nici mai puțin de 1 milion de dolari pentru apariția fulgerătoare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI