Prezentatoarea emisiunii, Andreea Mantea, încearcă să o convingă pe Kinga că nu a pierdut nimic în tpată această perioadă de când se află la Casa Iubirii, ba chiar mai mult o sfătuiește să profite de timpul care i-a mai rămas în competiție.

La rândul său, Radu are aceeași stare ca a Kingăi și își dă seama că nu a reușit să concretizeze nimic din ce și-a propus la începutul emisiunii, pe scurt să își găsească marea iubire. 

Motivul pentru care Kinga se simte vinovată

Încă de când a intrat în casa fetelor, Andreea Mantea a văzut-o pe Kinga cum avea ochii în lacrimi, situație în care nu a mai văzut-o de foarte mult timp. 

„Simt că am stat atâtea luni degeaba și că nu mi-am atins scopul.  E o frustrare acolo, în sufletul meu...Să întâlnesc pe cineva aici și mă gândesc că dacă mâine aș intra în casă aș lua deciziile și aș face cu totul și cu totul diferit. Aș fi cunoscut toți băieții și nu mai făceam ce simțeam. Când am intrat în casă am făcut exact ce am simțit și în momentul de față cum sunt. Dacă eram mult mai calculată, mai matură, cu siguranță, alegeam toți băieții ca să văd cum sunt și alegeam băiatul potrivit pentru mine și acum, probabil, eram fericită”, a declarat Kinga, citată de KanalD.ro.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Kinga și-a găsit un "frate" în "Casa Iubirii". Cine este concurentul ales de blondină (VIDEO)

Kinga regretă faptul că nu a mai acordat o șansa pentru a-i cunoaște pe Cristian și pe Cătălin, doi foști concurenți de la Casa Iubirii. Aceasta spune că în toată perioada pe care a petrecut-o în Casa Iubirii tot ceea ce a câștigat a fost experiența de a avea un prieten, pe Sorin și un frate, pe Ionuț.

Și Radu se află într-o stare asemănătoare cu cea a Kingăi. El se plânge că timpul pe care l-a petrecut în concurs este suficient în cazul său. Nici Radu nu și-a găsit marea iubire, dar între ei a izbucnit un război al orgoliilor.

De ce spui că ai pierdut timpul degeaba, poate că toate lunile astea au fost tocmai pentru a construi ceva. Tu nu ai de unde să știi ce o să se întâmple. Ai văzut că ai făcut greșit, schimbă placa, gata. Când o să intre următorul băiat cunoaște-l serios. Dă-i o șansă reală, nu-ți mai bate joc, nu te mai juca”  , a spus prezentatoarea emisiunii, Andreea Mantea.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Surpriză de proporții pentru Andreea și Emanuel! Părinții lor au intrat în Casă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si