Kinga nu vrea să mai audă de Radu, iar experiența avută cu el în emisiunea ”Casa Iubirii” a descurajat-o.

Kinga nu-și dorește o relație în acest moment

Fosta concurentă a dezvăluit că vrea să fie singură o perioadă și nu vede încă un băiat potrivit pentru ea.

Citește și: Ștefania de la ”Casa Iubirii” are un nou iubit. Fosta concurentă a dezvăluit cum se înțelege cu părinții acestuia

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Nu m-am putut apropia de nimeni. Mi-a fost frica, sincer. Nu am încredere în nimeni, prefer să mă ocup de mine, să am un loc stabil de munca, să îmi fie bine și pe urma...Sunt deschisa, îmi mai scrie băieți, mai vorbesc și când un băiat face sala, îmi e mai ușor să discut cu el,"  a spus Kinga, potrivit Kanald.ro.

Fosta concurentă se află în pragul depresiei

"Eram supărată, nu am vrut să fac live-uri, până la urma nu interesează pe nimeni cum te simți și nici nu am vrut să transmit o stare proasta.

M-am închis foarte mult în mine, am dat-o în depresie, dar foarte urata.

Citește și: Un test de sarcină în "Casa Iubirii"! Sorin, cu nervii la pământ: "Nu e iubita ta" (VIDEO)

 Nu m-am simțit eu în Casa în ultimele doua luni și am fost dezamăgită, supărată. Înăuntrul meu era foarte trist. Vreau să fiu fericita și simt că sunt chiar daca sunt singura! M-au căutat și băieți, dar nu mai am încredere."  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si