Muzica lui Kirill Richter este unică în toată lumea. Tânărul pianist are 33 de ani și este recunoscut pentru combinația de stiluri pe care o abordează în piesele sale. Pianistul de origine rusă transpune muzica clasică într-o atmosferă de club.

Kirill Richter, magie la clapele pianului

Kirill Richter, pianist:  ”Noi îi ajutăm pe oamenii care nu au prea multă experiență auditivă, ci doar muzica noastră, să înțeleagă ideile mele.”

Stilul său îl transformă într-un reprezentant de seamă al muzicii neoclasice, iar spectacolele sale sunt un adevărat show.

Kirill Richter, pianist: ”Pentru mine muzica este un limbaj, în sine! De altfel și stilul în care te îmbraci este un mod de a comunica cu oamenii și de a le transmite ceva.”

Pianistul va susține un concert la Palatul Bragadiru

Tânărul a cucerit scena internațională cu tematica muzicală compusă pentru Cupa Mondială de Fotbal din anul 2018. Acum, Kirill a venit în România pentru un concert organizat în Capitală, pe 1 aprilie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Macklemore vine la Electric Castle

Kirill Richter, pianist: ”România este un fel de combinație de stiluri între mai multe țări europene, păstrează accente austriece, aduce cu atmosfera imperială de la Viena, dar are și influențe franțuzești. Totul amintește de țările slave. Vezi pe stradă toate aceste lucruri, le simți în starea oamenilor. Este o țară caldă, primitoare.

Concertul va avea loc la Palatul Bragadiru, în data de 1 aprilie, începând cu ora 19:00. Iar biletele sunt aproape epuizate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si