Întotdeauna, să alegi profesioniști adevărați, care sunt mândri de serviciile pe care le oferă și care fac tot ce pot pentru a se asigura că toți clienții primesc respect și atenția cuvenită.

Un alt lucru important de urmărit este cautarea unei echipe ce oferă cele mai bune tarife, cel mai bun comision de pe piață. Cu ani în urmă, bijuteriile (precum verighetele din aur, cerceii cu diamante sau alte obiecte valoroase din aur) erau garanția bună la o casă de amanet.

În prezent, progresele în tehnologia Internetului au făcut ca anumite case de amanet să fie mai accesibile pentru mulți oameni. Este vorba despre posibilitatea de a amaneta online, oricând vrei, prin serviciul amanet de acasă, care are multe avantaje:

 

  • Are cel mai bun comision de pe piață;
  • Fiecare client obține banii imediat, direct pe card, chiar din confortul casei lui, după acceptarea ofertei;
  • Clientul are posibilitatea de a programa ziua și ora când dorește ca bunurile pentru amanet să fie ridicate gratuit de un curier acreditat și transportate la sediul agenției, pentru depozitarea lor în condiții de siguranță maximă și pentru evaluarea lor corectă de către experți în domeniu;
  • Clientul poate rambursa împrumutul făcut, oricand vrea;
  • Condițiile de imprumut pot fi reînnoite în fiecare lună;
  • Clientul are acces și control permanent la toate contractele sale, din contul personal, de pe site.

 

În prezent, casele de amanet sunt o platformă convenabilă de utilizat, pentru că fiecare client poate estima online suma împrumutului aferent obiectelor, pe care vrea să le amaneteze.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Fiecare casă de amanet are propria vitrină, unde expune bijuterii pe care este gata să le vândă, sau chiar un magazin online de bijuterii, ca în cazul   companiei Tezaur. Prețurile pentru ele sunt semnificativ mai mici comparativ cu cele din magazinele de bijuterii din oraș. La Tezaur însă, clienții pot cumpăra și bijuterii noi la prețuri reduse și cu 30%, care sunt din aur alb, roz, galben sau bijuterii cu diamante, din 14 K și 18 K.

Gama de bijuterii este foarte frumoasă și variată, calitatea lor este excepțională, iar prețurile sunt accesibile tuturor.

Citeste si: Cele mai ”instagramabile” umbrele

În rețeaua de agenții Tezaur, din cele 49 de locații din București, românii pot beneficia și de avantajele altor servicii, cum ar fi: vânzarea și achiziționarea de bijuterii, posibilitatea achiziției de bijuterii în rate, schimb valutar. 

La asta se adaugă și prezența online a grupului Tezaur. Un mare avantaj oferit de acest brand este și posibilitatea de a cumpăra bijuterii în rate, cu un avans de 20%. Pentru asta se încheie un contract de tip amanet prin care clientul va restitui banii eșalonat și desigur va achita inițial avansul în una dintre agenții. Dobânda la contract este mică, de numai 0,01% pe zi.

TEZAUR Investment Group face parte din Grupul TEZAUR, unde poți obține oricând un credit rapid, în doar 5 minute.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Există viață dincolo de stresul cotidian

Acest credit realizat prin serviciul amanet în agenții se obține cu o garanție în aur și un act de identitate și oferă numeroase avantaje:

 

  • Poate fi rambursat oricând vrei;
  • Contractul poate fi prelungit în fiecare lună;
  • Ai la el cel mai bun comision de pe piață;
  • Bunurile tale sunt păstrate într-un depozit de maximă securitate;
  • Ai posibilitatea de a adăuga bijuterii sau de a retrage unele obiecte amanetate, fără a achita contractul;
  • După achitarea unui bun amanetat, îl poți lua deja acasă în aceeași zi;
  • Conform contractului, obții și o amânare a plății de 5 zile, după scadența acestuia.

 

Având în vedere toate aceste avantaje, nu este de mirare că agențiile Tezaur au fost căutate mereu de români, acest brand având o experiență de peste 20 de ani pe piața serviciilor financiare nonbancare. Aici românii și-au rezolvat rapid multe dintre dificultățile lor financiare, pentru că agențiile le-au oferit banii rapid, în doar câteva minute.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si