Close sidebar
Close sidebar

La un pas de infern. Filmarea pe care cativa tineri au realizat-o cu pretul vietii

Focul mistuie totul în California. Imagini incredibile au surprins 2 tineri blocaţi în mijlocul infernului. Priviţi cum au reuşit să scape cu viaţă. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional!

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Flacarile mistuie totul in calea lor. California se face scrum. De 6 zile tot statul american este in alerta. Cei doi tineri au fost surprinsi in mijlocul noptii de flacarile inalte chiar in casa. Au reusit sa se urce in masina si sa fuga din calea valurilor de foc.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Reusesc intr-un final sa ajunga la capatul drumul in flacari la o poarta. Trec pur si simplu cu masina prin ea. Asa reusesc sa scape din mijlocul infernului.

31 de oameni au pierit inghititi de flacarile care au parjolit aproape 80.000

de hectare de vegetatie pana acum. Opt mii de pompieri se lupta cu incendiile zi si noapte iar 800 de masini de interventie, 73 de elicoptere si 30 de avioane-cisterna sunt n alerta permanenta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI