Close sidebar
Close sidebar

Lângă cine s-a afișat Mona de la „Puterea Dragostei” după despărțirea de Jitaru

Mona de la „Puterea Dragostei” s-a filmat în compania unui alt tânăr, după despărțirea de Cristian Jitaru. Tânăra l-a filmat pe bărbat în timp ce conducea și vorbea la telefon.

Georgiana Balaban,

Mona de la „Puterea Dragostei”. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mona Stoian a apărut alături de un alt bărbat decât Jitaru. La două zile după despărțire, ea s-a filmat în mașină în compania unui tânăr misterios. Ea și Jitaru au decis să pună capăt unei relații de opt luni de zile, după ce bărbatul ar fi înșelat-o.

Citeste si: Adelina de la Puterea Dragostei, dezvăluiri șocante despre Maria! „Vreau să stai pe lânga Marinescu...”

În timp ce ea dormea, pentru că lucrează ca animatoare în cluburile din Costinești, Jitaru a luat-o pe cea mai bună amică a ei și au mers la plimbare. Cineva i-a surprins în timp ce se plimbau pe faleză ținându-se de mână. Imaginile au ajuns apoi virale, astfel că așa a aflat și Mona.

Ea a decis să pună punct.

Citeste si: O concurentă de la Puterea Dragostei este acuzată că a venit doar pentru bani în emisiune: ”Am iubit acasă!”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Mona alături de un alt bărbat. [Sursa foto: Instagram]

Cristian Jitaru se apără și afirmă că el și Geanina sunt doar amici și că au o relație strict de prietenie. Bărbatul a transmis că a ieșit afară cu ea ca să nu o trezească pe Mona.

Jitaru de la „Puterea Dragostei”- revoltat până peste măsură

Cristian Jitaru a izbucnit în nervi, pe live, după ce David de la „Puterea Dragostei” a intervenit și i-a luat apărarea Monei. David a zis că nu este un simplu luat de mână, ba chiar îi ține partea prietenei sale, Mona. Jitaru a izbucnit și a transmis că a răbdat destul, dar dacă tânărul nu se potolește „vor sta altfel de vorbă”.

Citeste si: Cine este Ronaldo de la „Puterea Dragostei”?! Imagini inedite

După amenințările lansate, Jitaru a mărturisit că vrea cu orice preț să se împace cu Mona, însă totul depinde de ea. În prezent, Mona și Jitaru sunt despărțiți, dar locuiesc împreună. Ei sunt cazați la mare în aceiași cameră, deoarece Mona are cazarea oferită de patronul clubului la care lucrează.

Citeste si: Bianca Comănici este într-o relație? Declarația surprinzătoare care i-a uimit pe toți: „Nu sunt singură!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI