Concurente în primul sezon, Larisa și Dori au vorbit despre emisiune într-un mod deschis. Acestea au povestit de cine au fost atrase pe parcursul întregii competiții și ce evoluție au avut. Mai mult de atât, fetele au vorbit și despre Ionuț, care a fost într-o  relație cu Larisa, și despre Patrick, care a participat la al doilea sezon.

Gemenele care au vrăjit de-a dreptul concurenții din ,,Casa Iubirii'', au dezvăluit multe lucruri.

Larisa a format un cuplu cu Ionuț, concurent și în sezonul doi al competiției. Relația nu a mers cum și-au dorit. În final, au ales să se despartă.

Dori simpatizează câțiva concurenți din Casa Iubirii

Larisa, concurenta care a câștigat primul sezon, este îndrăgostită în continuare de Ionuț. Dori și-ar dori să intre în casă, având în vedere că simpatizează câțiva băieți.

Atunci când a fost întrebată dacă și-ar dori să participe iar la ,,Casa Iubirii'', Dori a răspuns afirmativ.

Citește și: Nona și Patricia, un nou schimb de replici acide: „Fată, te joci cu focul!”

”Sincer, acum, da. Mi-aș fi dorit să am ocazia să cunosc și eu pe cineva, afară nu prea ai cum. Am momente în care îmi pare rău că nu am trăit ce a trăit ea (n.r

Larisa)  (n.r De cine îți place în sezonul acesta?)

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Patrick, Marinel e foarte drăguț, Ionuț, hai să nu-l lăsăm deoparte(...)

M-aș duce mai mult către Patrick”.

În primul sezon, Dori a părăsit repede concursul. Nu a avut ocazia de a forma un cuplu. În acest moment și-ar dori să îl cunoască pe Patrick sau Marinel.

Larisa încă are sentimente față de Ionuț

Pe de altă parte, Larisa a recunoscut că încă ține la Ionuț. De asemenea, a adăugat că nu poate să se pronunțe atâta timp cât el este în emisiune. Tânăra este dispusă să îi mai acorde o șansă.

”(nr.Ți-ai fi dorit să fii și tu ca ei?) Da! Mi-aș fi dorit. Dacă nu s-a putut, fiecare pe drumul lui. (nr.Mai există vreo șansă de împăcare?) Nu pot încă să zic nu, clar, sau da, sigur, pentru că el este acolo, în emisiune, nu se știe ce se întâmplă, eu sunt afară, îmi vad de viața mea(...) Când el o să iasă din emisiune, nu am ce să-i demonstrez. Dacă va fi să ne mai dăm o șansă(...) o să vedem ce o să fie”, a declarat Larisa. 

Citește și: Patricia nu s-a putut abține din lacrimi: „Eu nu am încercat să influențez pe nimeni! Pe mine nimeni nu mă place!”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 

 

Sursa: KanalD.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si