Close sidebar
Close sidebar

Laura Cosoi, mesaj dureros imediat după despărțirea de mama ei: ,,Au fost cei mai grei ani cu putință''

Cu doar o zi înainte de a-și petrece aniversarea, Laura Cosoi a transmis un mesaj cu adevărat emoționant pe pagina sa de Facebook.

Alexandra Bercea,

Laura Cosoi, mesaj dureros imediat după despărțirea de mama ei


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Laura Cosoi urmează să își serbeze în scurt timp aniversarea. Cu toate acestea, Laura a transmis un mesaj dureros, imediat după despărțirea de mama sa.

Cuvintele transmise de Laura Cosoi, cu doar o zi înainte de ziua sa de naștere

Iată care este mesajul transmis:

,,Maine va fi ziua mea de nastere. Au trecut 42 de ani. Ultimii 3 ani au fost cei mai grei ani cu putinta. Am luptat cu dorul cumplit dupa tata, sa o salvez pe mama si sa gasesc o solutie cum sa fac sa nu innebunesc de durere ca a plecat de pe lumea asta tinandu-ne de mana.

Nimeni si nimic nu te pregateste pentru socul despartirii de parinti. Au fost momente cand simteam ca nu mai pot trage aer in piept, atat era de dureroasa realitatea.

In acesti 3 ani, am incercat sa supravietuiesc vietii mele separat, drept mama pentru fetite, sotie pentru Cosmin, dedicandu-ma proiectelor profesionale, laturii sociale.

Maine va fi prima aniversare fara parintii mei, primul an in care nu mai sunt copilul nimanui.

Nu ma mai suna parintii sa ma felicite, nu ma mai imbratiseaza, nu ma mai fac sa ma simt cel mai special om de pe pamant, asa cum ma simteam de fiecare data. Dar i-am avut 42 de ani alaturi de mine. Si am fost norocoasa ca m-am simtit, inainte de toate, foarte iubita. Sunt, asadar, binecuvantata ca i-am avut langa mine, ca am putut sa impartasesc cu ei cele mai frumoase si importante etape ale vietii mele, ca m-au invatat sa fiu Om inainte de toate!

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Le sunt recunoscatoare ca mi-au dat multa libertate, ca mi-au dat incredere sa pot face alegeri intelepte, sa imi asum decizii importante, sa fiu un om responsabil si le cer iertare daca le-am gresit.

Dar mai presus de toate insa, le multumesc ca mi-au daruit-o pe Alina, fara de care viata mea sigur nu ar fi fost la fel de implinita!

Dragi parinti, prin noi, cei ramasi, viata voastra merge mai departe, caci intotdeauna am spus ca suntem nemuritori prin copiii nostri.

Citește și: Laura Cosoi și-a sărbătorit ziua, cu familia, în Thailanda

Laura Cosoi: ,,Va multumesc ca mi-ati dat sansa la viata asta minunata''

De asemenea, aceasta a mai transmis faptul că le este recunoscătoare părinților pentru faptul că i-au dat șansă la viață.

,,Va multumesc ca mi-ati dat sansa la viata asta minunata pentru care voi v-ati bucurat si ati luptat pana in ultima clipa. Promit sa o traiesc din plin, cu bunatatea, in iubire si credinta asa cum m-ati crescut!

Citește și: Momente grele pentru Laura Cosoi în prag de sărbători. Mama actriței s-a stins din viață

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Privesc fetele si imi dau seama ca nu exista zi in care sa nu zaresc in ele parti din voi. Ele imi alina dorul, imbratisarile lor imi sterg lacrimile, iar glascioarele vesele imi umplu sufletul de viitor!

Mami si tati, va multumesc ca m-ati iubit si ca mi-ati oferit o viata cu adevarat fericita! Va pretuiesc si va iubesc pentru totdeauna!'', a transmis Laura Cosoi, pe pagina sa de Facebook. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI