Close sidebar
Close sidebar

Legătura neștiută dintre Beatrice Olaru și Alin Andronic, de la Exatlon. Fanii nu știau asta până acum

Pe lângă faptul că au fost colegi de echipă la Exatlon și au ajuns și în finală, cei doi mai au ceva în comun.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Atât Beatrice Olaru cât și Alin Andronic sunt originari din Botoșani. Născut la Recaș, județul Timiș, finalistul de la Exatlon 2 își are bunicii din partea mamei în comuna Tudora, județul Botoșani, anunță wowbiz.ro.

Citeste si: Ger năprasnic, la începutul Noului An! Temperaturile ajung până la- 30 de grade

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Colecționara de creiere antice: Povestea tinerei care a studiat peste 4.400 de organe. Totul a început cu câteva migrene îngrozitoare- antena3.ro

”Războinicul” Alin Andronic a făcut dezvăluiri uluitoare despre Exatlon! El a spus că nu se simte un star după relity-show-ul de la Kanal D, ci trăieşte exact ca înainte de a intra în competiţia din Republica Dominicană. După terminarea celui de-al doilea sezon Exatlon România, Alin Andronic s-a întors în Germania.

A declarat că a rămas acelaşi om integru şi simplu de dinainte de a merge în competiție.

Citeste si: Horoscop 2019 pentru toate zodiile! Va fi un an al schimbărilor pozitive

Mai mult, la o discuţie pe adresa lui de socializare, Alin Andronic surprinde din nou cu modestia de care, de altfel, a dat dovadă şi în concurs. „Nu mă simt o vedetă.

Beau apă de la chiuvetă, nu pentru că nu aş avea bani să îmi cumpăr de la magazin, ci fiindcă aşa îmi place, şi dorm pe canapea. E stilul meu simplu. Nu m-a schimbat Exatlonul”, a spus finalistul Exatlon.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI