Hușanu a scris, pe Facebook, că este în cea de a unsprezecea zi de boală și că nu are încă nici gust și nici miros.

"Sunt în a cea de-a 11 zi de când am COVID și va spun răspicat celor care încă credeți că este banalitate: nu este de glumă! Miros încă nu am. Gust....micii sau pâinea au același gust. Este depresiv să nu mai fie nimic că înainte.

Rezultatul evaluării CT arată că ambii mei plămâni au fost afectați, iar procentul de 25 -50% îmi cam da fiori. Protejați-vî! Protejați-i pe cei din jurul vostru", a scris liderul Sanitas București.

El a postat și buletinul de investigații, care arată că are ambii plămâni afectați.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

"Este cumplit, nu doresc nimănui să treacă prin acest episod"

Liderul Sanitas București a spus, la Digi 24, că sunt infectați și copiii și soția sa.

"De la începutul infectării am trecut prin toate simptomele posibile, de la dureri musculare, dureri în gât, tuse, temperatură și așa mai departe, pierderea mirosului, gustului și încă persistă tusea(...).

Este cumplit, nu doresc nimănui să treacă prin acest episod, mai ales că toată familia mea este infectată, toți suntem acasă, mă îngrijoreazăcopiii, mă îngrijorează soția, nimănui nu i-aș dori să treacă prin acest lucru. Am făcut apel ca lumea să se protejeze, pentru că nu este glumă”, a afirmat Viorel Hușanu.

Președintele Sanitas București, Viorel Hușanu
Președintele Sanitas București, Viorel Hușanu

4.013 cazuri noi de coronavirus în România

Până ieri, 15 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 168.490

de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

125.009 pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.013 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV- 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si