Close sidebar
Close sidebar

Lipsit de inhibitii sau nebun? Un tanar a defilat dezbracat complet, printre masini, in centrul Bucurestiului

Lipsit de inhibitii sau constrans de situatie? Nimeni nu stie si nici nu-si poate explica ce a fost în mintea unui tanar filmat astazi în timp ce se plimba dezbracat printre masini.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Totul se întampla în centrul Capitalei.

Se aproie timid de o masina de teren, stationata la semafor. Pare ca schimba cateva vorbe cu soferul Ii arata, pentru cateva secunde, rusinat, posteriorul, si isi lasa apoi privirea in jos. Un barbat coboara de la volan si se indreapta spre portbagajul masinii. 

Citeste si: Când vor primi pensionarii restul de bani din pensiile recalculate greșit. Anunțul făcut de Casa Națională de Pensii Publice- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Hotelurile din toată lumea și-au dezvăluit cele mai nebunești comenzi la room service: Un turist a cerut o cadă plină cu apă Evian- antena3.ro

Tanarul iesit pe strada in costumul lui Adam... il urmeaza cu pasi marunti, acoperindu-si cu mainile zonele intime. Soferul scoate din masina cateva haine. Suprinza, insa!

Daca tanarul ar fi ajuns dezbracat pe strada fortat de situatie... cu siguranta nu ar mai fi tinut cont de nimic si ar fi acceptat hainele oferite. El, insa.... face cativa pasi inapoi si pare ca vrea sa fuga.Indignat de-a dreptul!!! asa se arata soferul care incepe sa gesticuleze si urca iar la volan.

Tot dezbracat, dar si dezamagit acum, barbatul o rupe iar la fuga printre masini.

Sa fi fost vorba de un pariu pierdut sau pur si simplu doar o nevoie de adrenalina! El stie!

Cert este ca in cazul in care il vedeau si politistii, tanarul ar fi primit amenda de la 200, la 1.000 de lei pentru fapte sau gesturi obscente in public.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI