Close sidebar
Close sidebar

Livian de la „Puterea Dragostei” despre relația cu Flori: „Suntem cel mai tare cuplu din România!”

Livian de la „Puterea Dragostei” este în al nouălea cer. Tânărul este îndrăgostit până peste cap de focoasa șatenă Florentina Neagu.

Georgiana Balaban,

Livian de la Puterea Dragostei și Flori Neagu. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Livian Pop și Florentina Neagu se iubesc mai mult ca niciodată. „Iubirea mea, care e cel mai tare cuplu din România? N-aud!!! Zi mai tare!” a transmis fostul concurent al emisiunii „Puterea Dragostei”, într-un clip video.

Livian de la Puterea Dragostei iubește din nou

Livian de la „Puterea Dragostei” și iubita sa se cunosc de aproximativ un an de zile, însă locuiesc împreună de trei luni. Cei doi călătoresc tot timpul împreună și sunt de nedespărțit până și la cumpărături. Familia lui Livian a cunoscut-o pe Flori Neagu, ba chiar i-a dat acordul lui Livian de a fi cu ea.

Livian de la Puterea Dragostei.
[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Tânărul a dat-o uitării pe Bianca Comănici și a menționat că este de domeniul trecutului. Livian Pop iubește din nou acum, la intensitate maximă.

Livian Pop pe tiktok. [Sursa foto: Instagram]

Florentina Neagu a transmis că are planuri de viitor cu Livian și că își dorește trei copii. Cei doi locuiesc împreună, în prezent.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI