Close sidebar
Close sidebar

Livian de la „Puterea Dragostei” și Nelson Mondialu - apariție spectaculoasă pe Instagram. Lângă cine s-au pozat cei doi

Livian de la „Puterea Dragostei” și Nelson Mondialu fac furori pe internet. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D și tatăl lui s-au pozat alături de un preot.

Georgiana Balaban,

Livian Pop alături de familia lui și de preot. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Livian Pop și Nelson Pop au stârnit reacții în mediul online după ce s-au fotografiat cu preotul care le-a călcat pragul casei. Tatăl și fiul au apărut în poză alături și de Liliana Pop. Mama lui Livian de la „Puterea Dragostei” ține în mână Biblia. Nelson Mondialu ține și el o icoană, zâmbitor, cu o căciulă de blană în cap.

Nelson Pop- apariție incendiară. [Sursa foto: Instagram]

Livian de la „Puterea Dragostei”- sărbători petrecute alături de familie

Livian Pop a petrecut sărbătorile anul acesta în sânul familiei. Tânărul a stat acasă la Cluj de sărbători, alături de mama, tatăl și animalele lui de companie.

Livian este singur în prezent. El s-a despărțit de Florentina Neagu, cu puțin timp înainte de sărbătorile de iarnă, pe motiv că nu se înțeleg și că relația lor s-a terminat.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Ligi și Livian au scos o piesă împreună! Declarație incredibilă de dragoste: "Cum mă sărutai sub fulgii de zăpadă"

Deși părea îndrăgostit, Livian de la „Puterea Dragostei” a renunțat la noua relație. El a plecat din apartamentul în care locuia cu Flori și s-a mutat înapoi în casa părinților săi.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, declarații cu privire la viitorul copil

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI