Close sidebar
Close sidebar

Livian de la „Puterea Dragostei” vrea să devină tătic: „Mamă, crezi că îi faci față?”

Livian de la „Puterea Dragostei” își surprinde din nou fanii. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D și-a întrebat mama dacă este pregătită să devină bunică.

Georgiana Balaban,

Livian de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Livian Pop uimește din nou. Tânărul i-a adresat mamei sale o întrebare: „Mamă o să-i faci față și lui Tokyo (papagalul) și viitorului nepot?”. Băiatul lui Nelson Mondialu își dorește cu desăvârșire să devină tată.

Citeste si: Ella și Livian de la „Puterea Dragostei”, din nou împreună. Unde au fost surprinși cei doi

Livian Pop nu are iubită

În ciuda faptului că-și dorește să devină tată, Livian Pop duce o viață de burlac. Fostul concurent al emisiunii „Puterea Dragostei” face cumpărăturile, calcă și chiar își gătește singur.

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei”- la un pas să fie abuzat sexual de un interlop celebru. Liderul grupării Sportivilor a făcut anunțul

După despărțirea de Florentina Neagu, tânărul nu și-a mai refăcut viața. Livian s-a mutat singur și duce o viață de burlac convins.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei”- mesaj pentru Bianca Comănici la 8 luni după despărțire

Livian Pop. [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei îi ia apărarea lui Jador de la Survivor 2021: "L-a împins..."

Livian Pop și Bianca Comănici au format unul dintre cele mai iubite cupluri din casa iubirii.

Cei doi s-au cunoscut acolo și apoi s-au iubit nebunește. După terminarea emisiunii, cuplul a decis să mai fie împreună pentru o scurtă perioadă de timp. Cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite.

Citeste si: Ne pleacă ”valorile”! Nelson Mondialu a anunțat că părăsește România și se mută în Ungaria! Ce se întâmplă cu Livian?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI