Close sidebar
Close sidebar

Livian Pop este mai îndrăgostit ca niciodată de Flori, însă ceva îl neliniștește: „Dumnezeu încearcă întotdeauna cei mai mari soldați”

Livian Pop de la „Puterea Dragostei” este mai îndrăgostit ca niciodată. Tânărul merge peste tot cu iubita sa, Florentina Neagu.

Georgiana Balaban,

Livian alături de Florentina Neagu. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Livian de la „ Puterea Dragostei ” și-a găsit fericirea. El s-a mutat acum alături de o focoasă șatenă pe nume Florentina Nicole Neagu. Cei doi locuiesc împreună de aproximativ două luni, însă se cunosc de opt luni.

Livian de la „Puterea Dragostei”, mai îndrăgostit ca niciodată

Nelson Mondialu este și el încântat de viitoarea sa noră pe care a scos-o la cină, alături de Livian. Bărbatul a dat uitării relația cu Bianca Comănici de aproximativ un an.

Livian și Flori Neagu. [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Livian de la „Puterea Dragostei” a transmis că are planuri de viitor alături de Flori Neagu și că nimic nu-i poate despărți. „Tu ești diamantul, eu sunt lumina, strălucim împreună!” i-a zis tânărul iubitei sale.

Flori Neagu, iubita lui Livian.
[Sursa foto: Instagram]

Florentina a menționat că își dorește trei copii cu Livian și nu va refuza dacă o va cere de nevastă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI