Close sidebar
Close sidebar

Liviu Dragnea, internat din nou în spital

Liviu Dragnea a fost internat din nou, sâmbătă seara, din cauza dublei hernii de disc cu care a fost diagnosticat săptămâna trecută.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Liderul PSD a stat câteva ore în spital și a făcut din nou infiltrații. Anunțul a fost făcut chiar de secretarul general al partidului, Codrin Ştefănescu, la mitingul PSD din Brașov.

„Trebuia să participe și Liviu Dragnea la această întâlnire, aseară a avut iar o probleme de sănătate, medicii au insistat și aseară a fost internat câteva ore. A mai făcut câteva injecții. Procedura medicală. Sperăm ca totul să fie bine, pentru că mâine avem o ședință foarte importantă. Mâine, la 12.30, CEX va stabili lista candidaților PSD pentru europarlamentare și sperăm ca starea președintelui Liviu Dragnea să fie bună pentru mâine”, a spus Codrin Ștefănescu.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Liviu Dragnea s-a externat joi, după ce weekendul trecut a acuzat dureri de spate. Preşedintele PSD a refuzat operaţia şi a ales să facă infiltraţii.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI