Departe de poluare, zgomot si agitatia orasului, copiii alearga si chiuie pana fac bujori in oraji. Cu veselia lor, cei mari abia tin pasul. La umbra muntelui batran, tot universul e al lor: cei mici n-au jocuri pe tablete, ci un arc si o tiroliana la care fac coada!

Febra "Pokemon GO" nu i-a cuprins chiar pe toti cei mici... Aici, in tabara de la poalele muntilor, necuvantatoarele le tin locul personajelor virtuale din joc- diferenta e ca adevaratele animale sunt mult mai prietenoase!

Cei mici se simt insa cel mai bine langa cai. Fiecare are cate un preferat. Desi unii dintre copilasi de-abia au implinit 3 ani, calaresc fara emotii. De exemplu, Maria, micuta din imagini, deja e o profesionista.

Pachetul de vacanta la complexul de calarie tine 5 zile- timp in care un microbuz ii aduce de-acasa si ii duce inapoi, seara, pe micutii satui de distractie. Costul unei astfel de tabere, in care cei iau masa si invata sa calaresca, este de 300 de lei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si